POP-up-Schrijfbureau

In 2002 studeerde Angelique Schipper met Poëzie succesvol af aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Haar nieuwste schrijfproject is het POP-up-Schrijfbureau voor Stichting Talentenloods. Van februari t/m juli schrijft Angelique iedere week een vers sprookje voor haar nieuwe kinderboek: een Sprookjesboek. De sprookjes gaan over de industrie en de duurzame uitdagingen. Zo is het eerste sprookje  ‘De nieuwe kleren van de koningin’ geworden.

Het POP-up-Schrijfbureau komt op verschillende locaties, zodat je met haar kunt praten en meedenken. 
In haar koffer heeft zij speelgoed waarmee zij de sprookjes ‘illustreert’, omdat speelgoed de wereld in het klein is. Iedere maand zal zij op de bibliotheeklocaties Voorburg, Stompwijk en Leidschendam aanwezig zijn. Daarnaast bezoekt zij een aantal BSO’s van de kinderopvangorganisaties, boekwinkel In de Wolken en boekenhuis Marianne. Houd de website in de gaten voor een actueel overzicht van data en locaties.

Start in de Bibliotheek Voorburg, foto Marjon van der Vegt

Gastles POP-up-Schrijfbureau
Vanaf het nieuwe schooljaar 2023/2024 kan Angelique met het POP-up-Schrijfbureau worden uitgenodigd voor gastlessen. Na een sprookje volgt ‘Wist je dat?’ Aansluitend zijn de kinderen aan de beurt met een aansprekende doe-activiteit (in overleg tekenen/schrijven/knutselen). Er wordt afgesloten met gastenboek en handtekening. Geïnteresseerd? Stuur een mail via contact.

De start van het POP-up-Schrijfbureau is mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg. 

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0